Termeni si conditii de utilizare a site-ului http://ferches.ro

Noi la http://ferches.ro mergem pe incredere. Noi avem incredere in tine, si va incurajam ca si tu sa ai incredere in noi. Permanent ne straduim sa fim la nivelul asteptarilor tale, si vom face tot ce ne sta in putinta ca tu sa fii multumit. Insa e nevoie si de niste reguli scrise, asa ca mai jos ai aceste reguli. Pentru intrebari, nu ezita sa ne scrii. Iti multumim ca ne-ai vizitat, si te mai asteptam in magazinul nostru de produse din piele de cea mai buna calitate.

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

1. Inscrierea pe site-ul http://ferches.ro este gratuita.

2. Serviciile oferite de http://ferches.ro se adreseaza numai clientilor din Romania.

3. Metoda de livrare a produselor este prin colet. Coletele se trimit prin curierul Nemo Express.

4. Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plateste la primirea coletului), precum si prin card de credit sau debit.

4.1. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

5. Site-ul http://ferches.ro functioneaza pe principiul caselor de comenzi. Produsele din oferta sunt in stoc.

6. Anularea comenzilor: comenzile care nu sunt expediate se pot anula, trimitand un e-mail cu aceasta cerere, sau sunand la unul dintre numerele noastre de telefon.

7. Returnarea produselor: conform legislatiei in vigoare, clientul poate returna in termen de 15 zile produsele.Se accepta pentru retur doar produsele nedesfacute, nedeteriorate. Cheltuielile de expeditie cauzate de retur sunt suportate de client conform legislatiei. Clientul va primi banii pe produsele returnate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea de catre noi a produselor returnate, prin transfer bancar.

8. Neridicarea coletelor: in cazul in care un client nu ridica coletul comandat din culpa sa, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decat cu plata in avans. Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatiile in care coletul se intoarce la noi pentru ca adresa era gresita sau destinatarul nu si-a ridicat coletul. Obligatia clientului este de a trece adresa corecta in comanda si de a primi coletul expediat de catre noi. Returnarea sumei platite in avans se poate face la cererea expresa a clientului in scris, insa clientul este eligibil a primi suma ramasa dupa ce vom scadea cheltuielile legate de intoarcerea coletului (acestea fiind suportate de catre noi) si de comisioanele bancare. Raspunderea pentru expeditii apartine exclusiv firmei care face transportul. Noi ne asumam raspunderea pentru expeditii pana la preluarea acestora de catre firmele de expeditie. Orice reclamatie sau raspundere cu privire la expeditie va fi facuta firmei de expeditie.

9. Produsele comercializate au toate avizate conform legislatiei romane si europene in vigoare.

10. http://ferches.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele neridicate de client, sau pentru coletele unde clientul a dat o adresa gresita.

11. http://ferches.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de preturile de achizitie de la producatori, fara avizarea clientilor. Daca preturile afisate la unele produse nu sunt actualizate, in momentul in care clientul face o comanda la un astfel de produs, va fi intotdeauna instiintat inainte de procesarea comenzii in legatura cu pretul actualizat. Nici o comanda nu este trimisa catre client daca preturile afisate nu coincid cu preturile la zi, fara acordul clientului.

12. Confirmarea comenzilor efectuate online se face doar prin e-mail. Clientul are obligatia sa ne furnizeze o adresa de e-mail valida pentru a putea primi confirmarea comenzii. In caz contrar, clientul are la dispozitie posibilitatea de a face comanda telefonic.

13. Imaginile produselor afisate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi fata de ambalajele reale ale produselor. Clientul va citi cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv. http://ferches.ro nu poate fi tras la raspundere pentru faptul ca unele poze pot sa difere fata de ambalajul actual al unor produse.

14. Datele personale ale clientului sunt folosite exclusiv pentru procesarea si expedierea comenzilor, http://ferches.ro garanteaza confidentialitatea datelor clientilor.

15. Orice divergenta posibila intre http://ferches.ro si clienti se va rezolva pe cale amiabila, prin acordul partilor, iar daca partile nu ajung la un acord, doar atunci litigiul se va rezolva prin mediere, si daca nici atunci nu s-a ajuns la un consens, in instanta conform legilor in vigoare.

16. Documentul fiscal de plata este chitanta ramburs de la curier, chitanta care este emisa pe numele dvs. si pe care se specifica plata pentru firma noastra, FERCHES MAROCHINARIE SRL. NU se emite bon fiscal, conform Codului Fiscal bonul fiscal se emite doar pentru plata cash direct intre parti, nu si in cazul trimiterilor prin corespondenta cand o terta parte este implicata, respectiv firma de curierat care incaseaza banii.

17. Orice comanda efectuata pe http://ferches.ro presupune automat faptul ca beneficiarul comenzii (sau clientul) este de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Crearea unui cont pe http://ferches.ro inseamna automat ca clientul este de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului http://ferches.ro, acest lucru avand valoare contractuala intre parti.

Despre noi

FERCHES MAROCHINARIE SRL

Reg. com.:J40/1941/2019

CIF:40645294

Adresa:BUCURESTI, CALEA MOSILOR, NR 158, BIROUL NR 2A, SCARA B, ETAJ 2, JUD. SECTOR 2

IBAN (RON):RO07INGB0000999908855624 Deschis la ING Bank

Tel.:0720 050 790

Email:sunt.ferches@gmail.com

Program de Lucru - Luni - Vineri(09.00 - 17.00)